2014-07-15 20:36:06
Φωτογραφία για Η Θάτσερ «ήξερε και κάλυπτε» τους παιδεραστές υπουργούς της!
Η Θάτσερ «ήξερε και κάλυπτε» τους παιδεραστές υπουργούς της. Aυτό που δεν μας λένε είναι ότι λίγο πριν και συγκεκριμένα το 1976 η Αγγλία είχε χωθεί για τα καλά στο ΔΝΤ. H ονειρεμένη κοινωνία του προτεστάντη κοινωνιολόγου Μαξ Βέμπερ για έναν κόσμο απομυθευμένο, με ειδικούς χωρίς πνεύμα και ηδονοθήρες χωρίς καρδιά...η ανοιχτή κοινωνίας της καθυστέρας. Λήθη και ξεπεσμός στην υπηρεσία του χρήματος...με αριβίστες γραφειοκράτες....με πνευματικούς χωρίς κρίση. Με πολιτικούς φαντάσματα Προσωπική γνώση αλλά και εμπλοκή στις παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες των υπουργών της οι οποίοι κατηγορούνται για υποθέσεις παιδεραστίας φέρεται να είχε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday People.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η «Σιδηρά Κυρία» συγκάλεσε σύσκεψη με ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής, ο οποίος ετοιμάζονταν για προαγωγή, για να τον πείσει να χαλιναγωγήσει τις... αρρωστημένες ορέξεις του.


«Πρέπει να "καθαρίσεις" με τις σεξουαλικές συνήθειές σου» φέρεται να του είπε. Η συνάντηση αυτή ήρθε μετά τις καταγγελίες πως ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε κακοποιήσει σεξουαλικά νεαρά αγόρια στο σπίτι ενός πολιτικού συμμάχου του, το 1992.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι προειδοποιήσεις της Θάτσερ έπεσαν στο κενό: τέσσερα χρόνια μετά, η αστυνομία τον εντόπισε να «ψωνίζει» αγόρια στο σταθμό της Βικτώρια. Αλλά και τότε, τίποτα δεν έγινε.

Τις αποκαλύψεις στην Sunday People έκανε άνθρωπος που γνωρίζει εκ των έσω τις έρευνες που έκανε η Σκοτλαντ Γιαρντ τη δεκαετία του 1980.

Τα σκάνδαλα παιδεραστίας με πρωταγωνιστές κορυφαίους πολιτικούς κλονίζουν και πάλι τη Βρετανία με την κυβέρνηση της Βρετανίας να ανακοινώνει πως ξεκινά μεγάλη έρευνα σε βάθος για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων τις τελευταίες δεκαετίες και ξεχωριστή έρευνα σχετικά με τον χειρισμό των υποθέσεων που αφορούσαν πολιτικούς.

Πηγή: ethnos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ