2014-07-15 21:14:22
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Έκλεβε ποδήλατα και τα πουλούσε σε μετανάστες
Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, πέντε κλοπές ποδηλάτων, που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ρομά, ηλικίας 20 ετών, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα στο πλαίσιο αντιμετώπισης των κλοπών ποδηλάτων στην περιοχή του Αγρινίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ενήργησαν έρευνα, στα Καλύβια Αγρινίου, όπου βρήκαν κοντά στην οικία του 20χρονου και κατέσχεσαν πέντε κλεμμένα ποδήλατα.

Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και την προσαγωγή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 20χρονος αφαιρούσε ποδήλατα και τα πουλούσε σε αλλοδαπούς εργάτες της περιοχής.

Δύο από τα ποδήλατα που κατασχέθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν κλαπεί πριν δύο μήνες περίπου και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προκειμένου να ανευρεθούν οι ιδιοκτήτες τους.


Οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής ποδηλάτων μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 26410-30168 και 26410-22520.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη, ο οποίος δεν συνελήφθη, λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του δράστη και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζεται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ