2014-07-15 23:39:25
Φωτογραφία για Η... ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΣΕΪ!
Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αισθάνεται ο Τζόι Ντόρσεϊ με αφορμή την επιστροφή του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για χάρη των Χιούστον Ρόκετς!

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Μπαρτσελόνα, στάθηκε στην αξία της επιστροφής του στο θεαματικότερο πρωτάθλημα του πλανήτη, ενώ ευχαρίστησε ολόψυχα τους παράγοντες της πρωταθλήτριας Ισπανίας:

«Αυτό δεν θα ήταν δυνατό εάν δεν έκανα τέτοια σεζόν με την Μπαρτσελόνα. Είναι μία μεγάλη στιγμή για μένα που θα επιστρέψω στο NBA και στους Χιούστον Ρόκετς, καθώς αποτελούσε πάντα το στόχο μου», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τζόι Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ισπανίας για την επιστροφή του στο NBA, για να προσθέσει:

«Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά τους συμπαίκτες μου για την καταπληκτική σεζόν. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ενώ συμμετείχαμε και στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Αυτό κάνει ιδιαίτερη σε μένα τόσο την ομάδα, όσο και την πόλη. Και φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους για το δεσμό και την επικοινωνία που είχαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ