2014-07-16 00:20:12
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... «ΤΡΕΛΑΝΕ» ΠΑΛΙ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΣΟΡΙ!
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ σκόραρε ξανά στην προπόνηση με... σουτάρα σε άσκηση.

Το καλύτερο για το τέλος το φύλαγε ο Τσόρι στην βραδινή προπόνηση της Τρίτης στο Ζέεφελντ. Ο Αργεντινός μέσος με σουτάρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι, προκαλώντας τον θαυμασμό των συμπαικτών του που εξακολουθούν να μην μπορούν να συνηθίζουν τα γκολ που βάζει.

Το τέρμα του Τσόρι σημειώθηκε στην τελευταία άσκηση του προγράμματος με τον Μίτσελ να μην κάνει πάντως διπλό. Στην ομάδα των πορτοκαλί που είχαν 11 παίκτες ήταν γκολκίπερ ο Ρομπέρτο, στην άμυνα οι Αβραάμ, Αυλωνίτης, Ομάρ και Μαζουάκου.

Στον άξονα τοποθετήθηκαν οι Γιαταμπαρέ, Μπουχαλάκης, πίσω από τον φορ Διαμαντάκο ο Σαβιόλα και στα άκρα οι Κολοβός και Κάταϊ. Στην ομάδα των μπλε ο Μίτσελ έβαλε 14 παίκτες.

Τέρμα ο Μέγιερι, αμυντική τετράδα οι Αμπιντάλ, Βούρος, Μπονγκ και Σαλίνο, αμυντικά χαφ οι Σιόβας και Βατουσιάδης, ο Κασάμι σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, ο Τσόρι στην κλασική του θέση και στις πτέρυγες οι Βλαχοδήμος και Γκαζαριάν.


Στην ομάδα αυτή ήταν και ο Ντοσεβί που ξεκινούσε απο τα άκρα και συνέκλινε στον άξονα. Οι δύο φορ ήταν οι Βέργος και Παπάζογλου.

Ο Μίτσελ αξίωσε από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν ξανά εν μέσω τριών ζωνών στο επιθετικό κομμάτι. Η λογική του με την αριθμητική υπεροπλία της μίας ομάδας ήταν να ασκήσει πιο πολύ πίεση στον άξονα και τα άκρα των αντιπάλων της, ενώ παράλληλα ήθελε από τους παίκτες του να βγαίνουν ψηλά για να μαρκάρουν.

Η άσκηση αυτή είχε την μορφή και την λογική ενός διπλού. Προς το τέλος της άσκησης αυτής ο Τσόρι... χάζεψε τους πάντες. Το τέρμα του προστέθηκε στην λίστα των τοπ της προετοιμασίας ενώ έχει ήδη ξαναβάλει γκολάρα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Φυσικά μετά την επίτευξή του δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ