2014-07-16 09:05:07
Φωτογραφία για Πώς ο Μπομπ Σφουγγαράκης άνοιξε πυρ στη Νότια Κορέα! [video]
Ο διάσημος θαλάσσιος σπόγγος ήταν η αιτία για το ξέσπασμα οργής ενός στρατιώτη ο οποίος άνοιξε πυρ Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι πίσω από ένα αιματοκύλισμα στον νοτιοκορεατικό στρατό θα μπορούσε να «κρύβεται» ο... Μπομπ  Σφουγγαράκης;

Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν φαντάζει, ο διάσημος θαλάσσιος σπόγγος ήταν η αιτία για το ξέσπασμα οργής ενός στρατιώτη ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του, έπειτα από μια κακόγουστη φάρσα.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός στρατιώτης ένιωσε πως «προσβλήθηκε» αλλά και ότι «εξευτελίστηκε» από τους φίλους του όταν εκείνοι σχεδίασαν μια σειρά από εικόνες, οι οποίες τον παρουσίαζαν ως τον Μπομπ Σφουγγαράκη.

Προφανώς, η σύγκριση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον στρατιώτη ο οποίος θέλησε να ξεσπάσει, πυροβολώντας εναντίον των «δραστών» με αποτέλεσμα πέντε στρατιώτες να σκοτωθούν και άλλοι επτά να τραυματιστούν σε φυλάκιο κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.


Ο δράστης τράπηκε αμέσως σε φυγή αλλά έπειτα από δύο ημέρες, οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο στρατιώτης προσπάθησε επίσης να αυτοκτονήσει, ενώ όπως αποκάλυψαν οι έρευνες των στρατιωτικών αρχών αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε πέσει πολλές φορές θύμα εκφοβισμού, όταν ήταν μαθητής.

Αξιωματούχοι του νοτιοκορεατικού υπουργείου Άμυνας ανακοίνωσαν ότι αναμένεται να απαγγείλουν κατηγορίες στον στρατιώτη ο οποίος απείχε τρεις μόλις μήνες από το να ολοκληρώσει τη δύο ετών διάρκειας υποχρεωτική στρατιωτική θητεία του.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ