2014-07-16 10:04:19
Φωτογραφία για Πάτρα: Έτοιμοι για πόλεμο κατά των Κυριακών οι έμποροι
Αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη, παρά τις αντιξοότητες, κατά των Κυριακών, δηλώνουν οι έμποροι της Πάτρας οι οποίοι θεωρούν ότι, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, δίνουν επί της ουσίας έναν πόλεμο για την επιβίωση των οικογενειών τους.

Είναι ξεκάθαρο, θεωρούν, ότι όλες οι πρόσφατες κινήσεις της Κυβέρνησης με την απελευθέρωση των Κυριακών στις τουριστικές περιοχές, αποσκοπεί στην επέκταση του μέτρου σε ολόκληρη τη χώρα.

Όπως δηλώνει ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Θανάσης Σπυρόπουλος, πρόθεση των πολυκαταστημάτων είναι πλέον να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό, ζητώντας τα μαγαζιά ν’ ανοίγουν 52 Κυριακές το χρόνο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

«Δυστυχώς πρόκειται για δικαίωση των θέσεων του Συλλόγου μας που από την αρχή είχε εκτιμήσει ότι οδηγούμαστε εκεί. Όπως φαίνεται οι αρχικές μας εκτιμήσεις δεν θ’ αργήσουν να γίνουν παραγματικότητα», σχολιάζει ο κ. Σπυρόπουλος.


Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ετοιμάζονται για δυναμική παρουσία αυτή την Κυριακή στο κέντρο της Πάτρας με στόχο να διατρανώσουν την αντίθεσή τους με το μέτρο και να ενημερώσουν τους συμπολίτες για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν, όπως εκτιμούν, για την πλειοψηφία των μαγαζιών της πόλης.

«Η πολιτική της Κυβέρνηση είναι Ανθελληνική απέναντι στους Έλληνες. Μετά από την πώληση του ορυκτού μας πλούτου και της ενέργειας, τώρα προχωρούν και στη διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων υπέρ των πολυκαταστημάτων. Θέλουν να μας τελειώσουν».

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγους της πόλης καλούν του Πατρινούς να μην κατέβουν την Κυριακή για ψώνια ώστε να μην συμβάλλουν στον διαφαινόμενο αφανισμό τους.

Παράλληλα ο κ. Σπυρόπουλος δηλώνει με νόημα: «Είμαστε σε θέσει μάχης. Πλέον όμως πρέπει και ορισμένοι να σταματήσουν να παίζουν με τη φωτιά και να λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι των πολυκαταστημάτων. Η φωτιά που έρχεται στα σπίτια μας είναι πολύ μεγάλη».

Θάνος Χριστακόπουλος-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ