2014-07-16 11:36:13
Φωτογραφία για ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο... ΚΑΛΑΘΗΣ; (PHOTO)
Ο Νικ Καλάθης θα παραμείνει στους Μέμφις Γκρίζλις που ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιό του, όπως απο χθες σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)  παρόλο που ο Παναθηναϊκός την... προθεσμία που είχε δώσει στον παίκτη (για τέλη Ιουνίου ήταν) την έφτασε μέχρι 15/7 και τώρα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ έχει σκοπό να τον περιμένει μέχρι τον... Σεπτέμβρη! Τώρα τι προθεσμία ήταν αυτή, δε μπορούμε να σας διαφωτίσουμε περισσότερο... 

Από εκεί και πέρα, κάποια ΜΜΕ (όχι όλα) σήμερα επιμένουν να αφήνουν ένα παράθυρο ανοιχτό και αναφέρουν ότι ο Καλάθης έχει πει στους Γκρίζλις ότι θέλει να φύγει και να γυρίσει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό. 

Προφανώς, κάποιοι έχουν... λόγους να συντηρούν το θέμα, αφού ο Νικ Καλάθης από τη μεριά του δείχνει απόλυτα ξεκάθαρος και καθόλου... στεναχωρημένος με την εξέλιξη της υπόθεσής του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την απόφαση της ομάδας του έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μέμφις. Εξαιρετική πόλη, εξαιρετικοί οπαδοί, εξαιρετική οργάνωση. Πάμε Γκρίζλις».


Πέρα απ'αυτό όμως, για όσους το ξεχνούν, ο Καλάθης είχε μιλήσει στα ΜΜΕ για την υπόθεσή του στις 10/7, όπου και πάλι ήταν ξεκάθαρος (δείτε τι είχε πει ΕΔΩ).

Τώρα, τι... "σκάνε" κάποια ΜΜΕ και επιμένουν να κρατούν την υπόθεση ανοιχτή δε το γνωρίζουμε. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι αυτά τα... 6 εκ ευρώ για 3 χρόνια που λένε τα ρεπορτάζ ότι του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός δε θα βγουν από τα ταμεία της ομάδας, άρα στο πράσινο στρατόπεδο -λογικά- θα τα χρησιμοποιήσουν για να φέρουν... 2-3 παιχταράδες! Οπότε, προς τι η στεναχώρια σας;

Άλλωστε, αν η πράσινη ΚΑΕ σκοπεύει να περιμένει μέχρι το Σεπτέμβρη τον Καλάθη (όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ και όχι η ίδια η ΚΑΕ, να το διευκρινίσουμε) και πάλι δε θα υπάρχουν δυσκολίες να βρεθούν οι παικταράδες με τόσο... διαθέσιμο χρήμα, ακόμα και τότε!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
“Threshold”. Τα νέα Windows 9;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
“Threshold”. Τα νέα Windows 9;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ