2014-07-16 11:49:46
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΣΕΙΡΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ-ΤΡΟΪΚΑΣ
Έξω από το ΥΠΟΙΚ διαδηλώνουν λογιστές

Εποικοδομητική και παραγωγική ήταν η συνάντηση που είχε σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με τους επικεφαλής της τρόικας και με την οποία έκλεισε η τρέχουσα επισκόπηση των στελεχών του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ. Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στη σημερινή συνάντηση του κ. Χαρδούβελη με τους Πολ Τόμσεν , Κλάους Μαζούχ και Ντέκλαν Κοστέλο δεν εξετάσθηκαν μόνον τα θέματα που σχετίζονται με τα προαπαιτούμενα , αλλά και ευρύτερα ζητήματα πολιτικής.

Το ίδιο στέλεχος ανέφερε πως η ελληνική πλευρά κρατά τις καλές δημοσιονομικές επιδόσεις , ωστόσο υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που θα πρέπει να επιταχυνθούν. «Υπάρχει μια λίστα θεμάτων που πρέπει να επισπεύσουμε», τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως τον Αύγουστο η κυβέρνηση θα έχει πολλή δουλειά.

Έξω από το ΥΠΟΙΚ διαδηλώνουν λογιστές

Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Καραγεώργη Σερβίας πραγματοποιούν λογιστές και φοροτεχνικοί, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του Taxis με τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Ο κ. Παύλος Αποστόλου, εκ των συγκεντρωμένων λογιστών, δήλωσε, ότι το σύστημα θα έπρεπε να παραμείνει ανοιχτό τουλάχιστον έως τις 20 Αυγούστου. «Ζητάμε άμεσα να δοθεί λύση και να υποβληθούν όλες οι υπόλοιπες δηλώσεις χωρίς πρόστιμα», πρόσθεσε. 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ