2014-07-16 14:00:24
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ... ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ και το επιτελείο του δούλεψαν σε τακτική, κυκλοφορία και τελειώματα φάσεων στη σημερινή πρωινή προπόνηση.

Για πρώτη φορά στο Ζέεφελντ ο Μίτσελ άλλαξε τα δεδομένα στην πρωινή προπόνηση. Αντί για τρέξιμο ή βάρη οι παίκτες του Ολυμπιακού έπιασαν μπάλα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Μετά το τρέξιμο και το κορόϊδο ακολούθησε άσκηση για κατοχή με τον Ισπανό τεχνικό να χωρίζει σε ομάδες τους παίκτες του. Στη συνέχεια ανάλωσε αρκετή ώρα για δύο συγκεκριμένες ασκήσεις.

Στην πρώτη δούλεψε με τρεις ομάδες για την αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Υπήρχε ένας μπαλαντέρ που μοίραζε την μπάλα και οι ομάδες δούλευαν εναλλάξαν στο πως να αμυνθούν (οι μεν) και πως να αναπτυχθούν σωστά στην επίθεση (οι δε). Εκτός από ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις από τον Ρομπέρτο μπήκαν και ωραία γκολ από τον Μπουχαλάκη και τον Βέργο. Για το τέλος ο Μίτσελ είχε άσκηση με 4 εναντίον 4 σε περιορισμένο χώρο.

Στην αρχή υπήρχε μόνος ένας μπαλαντέρ για να δίνει την μπάλα. Μετά όμως προστέθηκαν δύο παίκτες που ήταν έξω από τους κώνους που καθόριζαν τον χώρο για να βγάζουν μπαλιές όποτε χρειαζόταν. Στην άσκηση αυτή ο Μίτσελ τα συνδύαζε όλα: κυκλοφορία μπάλας, ανάπτυξη, πίεση, κατοχή αλλά και τελειώματα φάσεων.

Από την προπόνηση έλλειπε μόνο ο Εντινγκά που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ