2014-07-16 16:40:20
Φωτογραφία για Ο Απόστολος Παπαπαρίσης έπρεπε να είναι πρόεδρος της ΕΑΑΣ
Γράφει ο Δρ Ιωάννης Παρίσης 

Ο Απόστολος Παπαπαρίσης είναι ο συνάδελφος που ως απόστρατος διακρίθηκε σε πολλούς τομείς δράσεις και δημιουργίας. Πρωτοπόρος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σώμα των αξιωματικών κατά την τελευταία τετραετία, δημιουργικός, με δημόσια παρουσία στον τόπο του, την Λάρισα.

Στα ΜΜΕ, στα δημοτικά πράγματα, στις εθνικές εορτές, στα συλλαλητήρια, τις άμεσες απαντήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, με θάρρος και παρρησία, αλλά και με γνώση των θεμάτων σε κάθε λεπτομέρεια. Παντού παρών με θετικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, χαίρει της εκτιμήσεως του συνόλου των συναδέλφων της περιοχής του, οι οποίοι σε πρόσφατη άτυπη ψηφοφορία έδειξαν την προτίμησή τους στον Απόστολο για πρόεδρο του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ στη Λάρισα, με ποσοστό που λίγο υπολειπόταν του 100%.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος απόστρατος συνάδελφος ανά την Ελλάδα με ανάλογη δραστηριότητα.


Αρκεί να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ Λάρισας, την οποία δημιούργησε και διαχειριζόταν ο Απόστολος, ήταν η πλέον ενημερωμένη και πλούσια σε ύλη στον χώρο των αποστράτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από όλη την Ελλάδα οι συνάδελφοι περισσότερο επισκέπτονταν για ενημέρωση την ιστοσελίδα αυτή παρά την κεντρική της ΕΑΑΣ στην Αθήνα.

Έχω γράψει επανειλημμένως στο παρελθόν, δια του διαδικτύου, ότι ο Απόστολος Παπαπαρίσης θα έπρεπε να είναι πρόεδρος της ΕΑΑΣ πανελληνίως. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για όλους. Το έχει αποδείξει στην πράξη, εδώ και 4 χρόνια. Τώρα φτάσαμε στο σημείο να απομακρύνεται από τη θέση του Προέδρου του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ στη Λάρισα.

Δεν γνωρίζω ποιοι λόγοι επέβαλαν μια τέτοια απόφαση. Οι αντιδράσεις των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα δείχνουν το πόσο λάθος ήταν. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της ΕΑΑΣ οφείλει μια δημοσία και ξεκάθαρη αιτιολόγηση της απόφασης αυτής. Αν όχι για τον Παπαπαρίση τουλάχιστον για το δικό της «πρόσωπο» έναντι των συναδέλφων.

ΠΗΓΗ: http://parisis.wordpress.com/2014/07/16/%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ