2014-07-16 18:36:25
Φωτογραφία για Δυτική Αχαΐα: 30 Ιουλίου η εκδίκαση της ένστασης για την εκλογή Δημάρχου
Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κ. Αχαΐα ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων Δ. Γκοτσούλιας για το αποτέλεσμα της ένστασης που έχει καταθέσει ο συνδυασμός για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης επισημαίνονται τα εξής: "Αφού παρέθεσε στους παρευρισκόμενους τα στοιχεία που εντοπίστηκαν κατά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων μίλησε για νόθευση της λαϊκής βούλησης και για την εμπιστοσύνη που εχει ο ίδιος αλλά και ολόκληρος ο συνδυασμός στην ελληνική δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα τόνισε: ο νόμος είναι με το μέρος μας, γεγονός το οποίο διαφαίνεται τόσο από τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας όσο και από τις γνώμες γνωστών ποινικολόγων τους οποίους επισκέφθηκα στην Αθήνα. "

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών μέλη της παράταξης κάτοικοι του δήμου Δυτικής Αχαΐας οι οποίοι παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Γκοτσούλια αλλά και τα στοιχεία που παρέθεσε ο νομικός σύμβουλος της παράταξης κ. Στεργιόπουλος. Στο μεταξύ η ακροαματική διαδικασία έχει οριστεί στις 30 Ιουλίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ