2014-07-16 19:16:37
Φωτογραφία για ΝΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες με την παρουσία και κάποιων παικτών από την ομάδα Κ20 της ακαδημίας.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί που βρίσκονται με την πρώτη ομάδα στο Ζέεφελντ είναι οι 95άρηδες Στρέζος και Βούρος και οι 96άρηδες Βατουσιάδης, Σάλιακας και Βέργος. Οι υπόλοιποι παίκτες της Κ20 του Θρύλου ήταν μέχρι και την Δευτέρα (14/7) διακοπές, ενά από την Τρίτη (15/7) ξεκίνησαν και αυτοί την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Η Κ20 του Ολυμπιακού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αφού τις προηγούμενες μέρες οι πιτσιρικάδες τπυ Θρύλου πέρασαν τις ιατρικές τους εξετάσεις. Εν αναμονή, προς το παρόν, της ανακοίνωσης του νέου τεχνικού της ομάδας, το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν ο γενικός αρχηγός των ακαδημιών Γρηγόρης Γεωργάτος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, Θεόδωρο Ελευθεριάδη. Ακόμα παρόντες ήταν και όλοι οι υπόλοιποι προπονητές της ακαδημίας.

Οι παίκτες που έδωσαν το παρών σε αυτή την πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν ήταν οι: 97άρηδες Κατσιμήτρος, Τόλι, Μακροστέριος, Ντάσης, Πεχλιβανίδης, Ράντζα, Ανδρούτσος, Παπουτσίδης, Αμαραντίδης, Αράπης, Μανθάτης και Χατζάρας, οι 96άρηδες Ηλιάδης, Τούφας, Λάτσι, Ρετζής, Γαρεφαλλάκης, Ιγνατίδης, Καναβέτας και ο 95άρης Ψυχογιός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ