2014-07-17 00:02:07
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ... ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΟΨΕΙ ΝΤΙΝΑΜΟ
Για περισσότερο από μιάμιση ώρα ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πολλά θέματα τακτικής στη βραδινή προπόνηση της Τετάρτης στο Ζέεφελντ. Ουσιαστικά, δοκίμασαν εναλλακτικά σχέδια δράσης ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19.00 ώρα Ελλάδας στο Σβάτς.

Από όσα δοκίμασε ο Μίτσελ, ξεχωρίζει η τοποθέτηση του Σιόβα σε ρόλο αμυντικού μέσου. Στο... «οικογενειακό» διπλό, με τους πορτοκαλί ήταν ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σαλίνο, αριστερά ο Μπονγκ και στόπερ οι Αυλωνίτης και Βούρος. Αμυντικά χαφ ήταν οι Σιόβας, Γιαταμπαρέ και στα άκρα της επίθεσης οι Κολοβός και Λυκογιάννης. Ο Κασάμι έπαιζε πίσω από τον Παπάζογλου.

Με τους μπλε έπαιξαν ο Χουτεσιώτης στο τέρμα, οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ και Μαζουάκου στην άμυνα και οι Φουστέρ, Μπουχαλάκης στον άξονα. Στις πτέρυγες ήταν οι Γκαζαριάν, Ντοσεβί, ενώ ο Τσόρι τοποθετήθηκε ως επιτελικός χαφ πίσω από τον Διαμαντάκο.

Στην διάρκεια του διπλού, σκόραραν οι Διαμαντάκος και Βέργος ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ πέτυχε γκολ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντοσεβί. Ο Μίτσελ ζήτησε και από τον Ντοσεβί να το εκτελέσει, με τον Ρομπέρτο να αποκρούει και τον πρώην παίκτη της Βαλενσιέν να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ