2014-07-17 16:13:51
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ
Με τη νίκη της επί της Σλοβενίας με 84-67 η εθνική Νέων εξασφάλισε την είσοδό της στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Κρήτη.

Αύριο (18/7) στις 21:30 θα βρει, λοιπόν, μπροστά της την Κροατία σ' ένα ματς στο οποίο οι παίκτες του Κώστα Μίσσα θα επιδιώξουν, όπως είπε στον "Sentra 103.3 fm" ο Δημήτρης Αργαβάνης, «θα επιδιώξουμε ν' αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Και στον εαυτό μας και στους παίκτες. Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ».

Ο νεαρός φόργουορτν του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή «Βάλ'το αγόρι μου» αναφερόμενος αρχικά στο ότι η εθνική Νέων προσφέρει μία… ζέστη μία… κρύο στον κόσμο με νίκες που διαδέχονται ήττες και ούτω καθ' εξής: «Σίγουρα στο μπάσκετ κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Με τους Ισπανούς πήγαμε καλά στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε τόσο εύκολες λύσεις στην επίθεση. Γι' αυτό χάσαμε. Με τους Σέρβους και τους Σλοβένους, όμως, πετύχαμε πολύ σημαντικές νίκες και καταφέραμε να περάσουμε στην “8αδα”».


Για το ότι η ομάδα αποκτά χημεία μέσα από τα παιχνίδια και με τις επιστροφές των τραυματιών και βελτιώνεται: «Έτσι είναι. Η ομάδα είναι καινούργια και βρίσκουμε ο ένας τον άλλον όσο είμαστε μαζί, δημιουργώντας ευκολότερα φάσεις στην επίθεση και αποκτώντας ακόμη καλύτερη επικοινωνία και στην άμυνα.

Με τους Κροάτες θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι και θα μπούμε παθιασμένα για να πάμε στην 4αδα»

Για την Κροατία: « Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στο στυλ της Σερβίας με δυνατά παιδιά και καλούς σουτέρ. Αν ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή και παίξουμε με ενέργεια και παθιασμένοι θα καταφέρουμε να τους κερδίσουμε».

Για τον στόχο: «Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Με βάση την περυσινή μας πορεία έπρεπε να περάσουμε το μίνιμουμ στην 8αδα. Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Στο ματς με τους Κροάτες θέλουμε ν' αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και στους εαυτούς μας και στον κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ