2014-07-17 19:39:08
Φωτογραφία για Απίστευτο κόλπο γκρόσο κυνηγάει ο Αστέρας Τρίπολης με τον Τρεζεγκέ
Μια μεγάλη μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας goal θέλει να κάνει το μεγάλο μπαμ φέρνοντας στην Ελλάδα τον Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Μπορεί ο γάλλος επιθετικός να βρίσκεται πλέον στα 37 του χρόνια, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Τρεζεγκέ αγωνίζεται στην Αργεντινή, φορώντας τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις, η οποία με τη σειρά της τον έχει πάρει δανεικό από τη Ρίβερ Πλέιτ που έχει τα δικαιώματά του. Η Ρίβερ όμως δεν πρόκειται να τον κρατήσει και γι’ αυτό υπήρχαν σκέψεις για νέο δανεισμό ή για να μπει σε κάποιο τεχνικό πόστο.

Πάντως όλες αυτές οι εξελίξεις είχαν δημιουργήσει σενάρια περί απόσυρσής του από την ενεργό δράση. Με το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει τον προσεχή Δεκέμβρη ο ίδιος δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει αν βρει μια ομάδα που θα τον καλύψει.

Ο Τρεζεγκέ πάντως φέρεται να θέλει να φύγει από την Αργεντινή και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Έτσι οι Αρκάδες που έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη χώρα της Λατινικής Αμερικής θεωρούν πως μπορούν να εμπλακούν στην περίπτωσή του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ