2014-07-18 01:56:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης αποκαλύπτει: SOS! Φιμώνουν το μοναδικό αδέσμευτο και αποκαλυπτικό μέσο της Κρήτης!
Την ενοχλητική φωνή του CandiaRadio 93,6 επιχειρούν να σβήσουν «άγνωστοι»! Με καταγγελία «άγνωστου», λοιπόν, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε – σε χρόνο ρεκόρ- να αναστείλει το ενημερωτικό πρόγραμμα του ραδιοσταθμού που στο εξής θα πρέπει να… εκπέμπει μόνο μουσική! Σύμφωνα με τις  ανεπίσημες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα στελέχη του CandiaRadio- η μόνη επίσημη ενημέρωση είναι η απόφαση να σταματήσει να εκπέμπει ο ενημερωτικός σταθμός-  »άγνωστος” κατήγγειλε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ότι «ο CandiaRadio 93,6 εξέπεμπε μουσική και ξαφνικά, λίγο πριν τις εκλογές, άρχισε ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, καταφερόμενος συνεχώς εναντίον του δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη!».

Η ανεπίσημη ενημέρωση στα στελέχη του σταθμού για την ανώνυμη καταγγελία «αγανακτισμένου πολίτη» έφτασε πριν 3 περίπου εβδομάδες. Επισήμως δεν έγινε ποτέ αυτή η ενημέρωση για την ύπαρξη της καταγγελίας. Και σήμερα, στις 2.22 το μεσημέρι, με έγγραφό του του το ΕΣΡ ενημέρωσε τη διεύθυνση του σταθμού ότι συνεδρίασε και αποφάσισε να σταματήσουν οι ενημερωτικές εκπομπές!


Να σημειωθεί ότι στο ΕΣΡ υπάρχει δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου ότι το ραδιόφωνο είναι ενημερωτικό. Όπως ήταν, επί πολλά χρόνια, στο παρελθόν, με άλλη φυσικά ονομασία.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση της διακοπής του ενημερωτικού προγράμματος, προφανέστατα σχετίζεται με τη δυναμική, χωρίς εξαρτήσεις, δημοσιογραφία που ασκεί το ραδιόφωνο. Τα μηνύματα ότι «ενοχλεί» ήταν πολλά και συνεχή. Ουδείς όμως περίμενε ότι 3 μήνες και μια εβδομάδα μετά την πρώτη ημέρα της εκπομπής του, το CandiaRadio έχει καταφέρει να έχει τέτοια απήχηση, ώστε να ενοχλεί τόσο πολύ.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, από σήμερα το ραδιόφωνο υποχρεούται να διακόψει κάθε ενημερωτική αναφορά, ακόμη και τα σύντομα δελτία ειδήσεων. Η απόφαση όμως είναι μαχητή νομικά.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζουν τα στελέχη του ραδιοφώνου, η φωνή αυτή δεν θα σιγήσει παρά μόνο προσωρινά. Επειδή στον τόπο αυτό διεκδικούμε ακόμη να μαθαίνουμε την αλήθεια, διεκδικούμε να  λειτουργούμε και να δρούμε στο φως και όχι στο σκοτάδι όπως έμαθαν πολλοί στον τόπο αυτό και ειδικά στο Ηράκλειο, διεκδικούμε την εφαρμογή των κανόνων της Δημοκρατίας, η προσπάθεια και ο αγώνας για την αληθινή ενημέρωση, χωρίς δεσμεύσεις και ομηρίες, θα συνεχιστεί. Και όσο κι αν ενοχλούνται, παράγοντες της πολιτικής ή της ελεγχόμενης ενημέρωσης, το Candianews δεν θα υποστείλει τη σημαία της αληθινής, αποκαλυπτικής και με άποψη ενημέρωσης. Είτε μέσω του portal  είτε μέσω του ραδιοφώνου.

Πηγή

Φιμώνουν το μονο αδέσμευτο και αποκαλυπτικό μέσο της Κρήτης και τον Αλέκο Ανδρικακη που εναντιώνεται σε όλα τα λαμογια, παρόλο που είναι καθόλα νόμιμο με γραπτή δήλωση νομικού εκπροσώπου του ΕΡΣ, με προφάσεις άρες μάρες κουκουνάρες, όπως η κόντρα με τον κολλητό του Βενιζέλου! Σας θυμίζω τις μεγάλες αποκάλυψεις για τα μεγάλα φαγοπότια στο δήμο Ηράκλειου και τις ποινικές διώξεις σε Κουρακη. Κι όλα αυτά απλα επειδή εναντιώνεται σε κεφαλογιανναιους ολγες κουρακηδεσς σχοιναρακηδες (σύμβουλος Παπανδρέου) κι όλο το αφαν κατε του δικομματισμού στη Κρήτη.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ