2014-07-18 19:54:40
Φωτογραφία για Πόλα Ρούπα: Ξανθιά με κοντό μαλλί και αδυνατισμένη - Κυκλοφορούσε στο Μαρούσι με το παιδί της και δήλωνε δασκάλα
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, η οποία διέμενε μαζί του στο σπίτι της Υψηλάντου στο Μαρούσι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούπα έφυγε μαζί με το ανήλικο παιδί της από το σπίτι αμέσως μετά τη σύλληψη του τρομοκράτη, ενώ, οι γείτονες αναφέρουν ότι έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της.

Η καταζητούμενη έχει κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της και τα έχει βάψει ξανθά, ενώ έχει αδυνατίσει αισθητά, σε σχέση με τις φωτογραφίες από παλαιότερες συλλήψεις της.

Κάτοικοι της περιοχής, μάλιστα, αναφέρουν ότι Μαζιώτης και Ρούπα κυκλοφορούσαν αρκετά συχνά στην γειτονιά με το ανήλικο παιδί τους, ενώ, η ίδια η καταζητούμενη συστηνόταν ως δασκάλα.

Επίσης, γείτονες ανέφεραν ότι έβλεπαν τον Νίκο Μαζιώτη να βγαίνει καθημερινά βόλτα με τον γιο του και να πηγαίνουν σε κάποιο χώρο για να παίξει, ενώ το παιδί δεν φαίνεται να πήγαινε σε κάποιον παιδικό σταθμό.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ