2014-07-18 22:00:59
Φωτογραφία για Όλα έτοιμα στο Αίγιο για την υποδοχή του Παναθηναϊκού - Θα τιμηθούν Αναστασίου, Μπεργκ, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Σαραβάκος
Πλήρης θα μεταβεί η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Αίγιο για το σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι τον Παναιγιάλειο.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος, στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβεύσει τους κ.κ. Γιάννη Αναστασίου ως καλύτερο προπονητή της περιόδου 2013-2014 (ψηφοφορία novasports), Marcus Berg ως πολυτιμότερο παίκτη της περιόδου 2013-2014 (ψηφοφορία novasports) καθώς και τους κ.κ. Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Δημήτρη Σαραβάκο για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, αυξημένη κίνηση παρουσιάζει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα και για το λόγο αυτό, παρακαλείται ο φίλαθλος κόσμος να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του και να προσέλθει όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο προς αποφυγή συνωστισμού.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους, αφού στο ημίχρονο του αγώνα θα υπάρχουν κληρώσεις με δώρα δέκα smartphones (αξίας 200 ευρώ) από την ALCATEL ONETOUCH αλλά και τρείς διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της Χάρις Αλεξίου (23-07-2014) προσφορά των διοργανωτών της.

Γνωρίζουμε στο κοινό ότι οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ