2014-07-18 23:30:04
Φωτογραφία για ΑΡΑΓΟΝΕΣ : ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...
Ο Ιβάν Μαλόν Αραγονές αποκάλυψε πως μίλησε τόσο με τον Ρομπέρτο του Ολυμπιακού όσο και με άλλους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε πως δεν το... σκέφτηκε πολύ.

Παίκτης της Βέροιας είναι από σήμερα ο Ιβάν Μαλόν Αραγονές, ο οποίος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τη μεταγραφή του. Ο 27χρονος αμυντικός τόνισε πως δεν το σκέφτηκε πολύ να έρθει στη χώρα μας και αποκάλυψε πως μίλησε τόσο με τον Κίκε Ερνάντεθ όσο και με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αλλά και άλλους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του στη Βέροια: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα και έχω υπογράψει στη Βέροια. Ο σχεδιασμός που μου παρουσιάστηκε μου φάνηκε ενδιαφέρων και δεν το σκέφτηκα πολύ για να έρθω στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας. Πιστεύω θα είναι μια καλή χρονιά για μας. Στην Ισπανία έχω κάνει την καριέρα μου και έχω μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσω μια νέα στην Ελλάδα και να κάνω νέο ξεκίνημα εδώ».

Για τον ρόλο του Κίκε Ερνάντεθ και αν ρώτησε κάποιον από τους πολλούς Ισπανούς που αγωνίζονται στην Ελλάδα: «Μίλησα με τον Ρομπέρτο του Ολυμπιακού, αλλά και αρκετούς ακόμη συμπατριώτες μου, όπως βέβαια και με τον Κίκε Ερνάντεθ. Όλοι μου είπαν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ελκυστικό και ανταγωνιστικό».

Για το αν έχει κάποια σχέση με τον αείμνηστο Λουίς Αραγονιές: «Όχι, δεν υπάρχει κάποια συγγένεια, είναι απλή συνωνυμία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ