2014-07-19 08:41:07
Φωτογραφία για Ανακοίνωση από τα Εργατικά Κέντρα νομού Βοιωτίας
Χαιρετίζουμε την σημερινή μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των διοδίων της Θήβας Σύσσωμος ο Βοιωτικός Λαός ανταποκρίθηκε στο κοινό κάλεσμα όλων των φορέων του Νομού Βοιωτίας και έδωσε το δυναμικό παρών στην πρώτη από μια σειρά προαποφασισμένων αγωνιστικών κινητοποιήσεων, προκειμένου να προασπίσει το υπέρτατο αγαθό που είναι η υγεία των πολιτών.

Σύσσωμη η ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ και ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, στέλνοντας στους εντολοδόχους συγκυβερνήτες του τόπου, το παρακάτω μήνυμα:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.

Oδηγήσατε ένα ολόκληρο λαό στην φτωχιά και την δυστυχία.

Ως εδώ .

Η υγεία των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη.

Κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας του νομού μας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα ένα δημόσιο δωρεάν και υψηλής ποιότητας σύστημα υγείας,προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.


Απαιτούμε την ουσιαστική χρηματοδότηση των νοσοκομείων και την στελέχωση όλων των μονάδων υγείας με το απαιτούμενο προσωπικό.

Λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών υγείας.

Παλεύουμε για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας χωρίς επιβαρύνσεις -ιδιαιτέρως των κοινωνικά ασθενέστερων - για φάρμακα γιατρούς και εξετάσεις.

Η σημερινή αντίδραση είναι μονό η αρχή.

Η συνεχεία του αγώνα, για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια μας ,θα είναι πλέον αποκλειστικά στους δρόμους και τις πλατείες.

Εδώ και τώρα ανατροπή των αδιέξοδων καταστροφικών μνημονιακων πολίτικων.

Ο ΒΟΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ