2014-07-19 11:29:30
Φωτογραφία για NO NEWS IS GOOD NEWS
Σάββατο σήμερα, 19η Ιουλίου του σωτηρίου έτους 2014, και λόγω θερινής ραστώνης δεν υπάρχουν σημαντικές ειδήσεις στο δημοσιογραφικό στερέωμα, εκτός φυσικά, από τις ξένες ανταποκρίσεις, για το ποιος ευθύνεται για την κατάρριψη  του αεροπλάνου της Malaysia Airlines, ενώ οι διεθνείς ερευνητές και παρατηρητές αφίχθησαν το Σάββατο στο Κίεβο, με την ελπίδα να μπορέσουν να μεταβούν στον τόπο της συντριβής του αεροπλάνου, το οποίο κατά τα φαινόμενα καταρρίφθηκε από πύραυλο που ερρίφθη από περιοχή που τελεί υπό τον έλεγχο των φιλορώσων αποσχιστών, σύμφωνα με Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

Από την άλλη, οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο την στρατιωτική πίεση εντείνοντας τη χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ κατεπειγόντως στη Μέση Ανατολή πηγαίνει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν την ώρα που κλιμακώνονται οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ,  με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες εκτοπισμένους Παλαιστίνιους.

Οι εσωτερικές ειδήσεις είναι φτωχές και έτσι αποφασίσαμε να σας ξεκουράσουμε, για όσους δεν βρίσκεστε σε κάποια παραλία, με μουσική και Γιάννη Πάριο. Καλή ακρόαση! 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ