2014-07-19 12:24:42
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ : ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ... ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος έκανε διακοπές στο Λας Βέγκας μίλησε στο Euroleague Greece για το νέο του προπονητή, τη θέση που έμαθε πέρσι και τους στόχους του για τη νέα χρονιά.

"Βρίσκομαι εδώ για να δω κάποιους φίλους μου. Είδα για μερικές ημέρες για να περάσω καλά" ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού σέντερ της ΤΣΣΚΑ, που τον Ιούνιο επέστρεψε στο προσκήνιο ως... διακαής πόθος του Ολυμπιακού.

Για το θέμα ο Αμερικανός σέντερ τόνισε: "Είχα συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ. Κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο αν δεν με κρατούσε η ΤΣΣΚΑ. Δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο τις φορές που μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας. Ίσως να ήταν αυτή η επιθυμία του Ολυμπιακού".

Μήπως το φλερτ ευδοκιμήσει του χρόνου; "Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Έχουμε καλή ομάδα και ελπίζω να έχουμε επιτυχία του χρόνου. Στόχος μας είναι η Ευρωλίγκα, για να αλλάξουμε την πικρή γεύση που μας έμεινε από τη διοργάνωση".


Περιγράφοντας την περσινή χρονιά δήλωσε ότι: "Είχαμε μια χρονιά με πολλά πάνω-κάτω. Κι αυτό γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν υπήρχε σταθερότητα. Για αυτό και ο κόουτς Μεσίνα ζητούσε από τους παίκτες να κάνουν διαρκώς διαφορετικά πράγματα και να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις. Και δεν λέω μόνο για μένα που έπαιζα στο "4", αλλά τον Κριάπα που έπαιζε στο "3", τον Ουίμς που έπαιζε στο "2".

Δεν είχαμε οπότε συνέπεια. Στο τέλος, όμως, όταν ήμασταν όλοι υγιείς είδατε όλοι πόσο καλά παίξαμε. Αναφέρομαι στην τελευταία φάση της VTP League".

Στο τέλος της χρονιάς χρειάστηκε να δίνει με την ΤΣΣΚΑ κάθε 1-2 ημέρες παιχνίδια δίχως αύριο. "Μου άρεσε που παίζαμε κάθε μέρα και έναν τελικό, που έπρεπε να παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο. Εμένα μου αρέσει αυτό γιατί είμαι ανταγωνιστικός. Ίσως τελικά να είναι καλό, γιατί δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς την πίεση" τόνισε σχετικά.

Το καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ γύρισε σελίδα, αποκτώντας καινούργιο προπονητή, τον Δημήτρη Ιτούδη. "Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Τον ξέρω από την εποχή που παίζαμε στον Παναθηναϊκό. Τον ξέρω καλά" ήταν τα λόγια του, για να προσθέσει: "Δεν μιλήσαμε για θέσεις. Θα τα δούμε όλα αυτά όταν ξεκινήσει η χρονιά".

Ο Χάινς σχολίασε ότι: "για μένα η περσινή σεζόν ήταν μια εμπειρία γιατί έμαθα να παίζω σε μια άλλη θέση. Νομίζω ότι έγινα καλύτερος και ότι βοηθούσα την ομάδα μου"", καταλήγοντας: "Στην ΤΣΣΚΑ είχαμε έξτρα πίεση, ειδικά με τα όσα είχαν γίνει στα φάιναλ-φορ. Έτσι γίνεται σε τέτοιες ομάδες, που ξεκινάς ως το φαβορί για την Ευρωλίγκα. Φέτος πήραμε καινούργιους παίκτες, νέο προπονητή και θέλουμε να αλλάξουμε την ιστορία".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ