2014-07-19 15:29:31
Φωτογραφία για ΒΡΗΚΕ... ΑΝΤΙ-ΚΑΛΑΘΗ Ο ΠΑΟ!
Ο Ντεμάρκους Νέλσον, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, φαίνεται πως είναι η... επιλογή του Ιβάνοβιτς για παρτενέρ του Δημήτρη Διαμαντίδη στον «άσο».

Οι "πράσινοι" περίμεναν... καρτερικά τα καλά νέα από τον Νικ Καλάθη, αλλά αυτά δεν ήρθαν ποτέ.

Σύμφωνα με την σέρβικη ιστοσελίδα «sportskacentrala.com», λοιπόν, ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο... αντί-Καλάθης και βρίσκεται... προ των πυλών του ΟΑΚΑ, παρ' ό,τι έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 29χρονος γκαρντ έστειλε επιστολή πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα του ζητώντας την εξόφληση των δεδουλευμένων του για να παραμείνει στον εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί αν πάσα ώρα να διεκδικήσει την ελευθέρας του και είναι έτοιμος να το πράξει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι Σέρβοι μάλιστα τονίζουν πως η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη και ο παίκτης μαζεύει... βαλίτσες για Αθήνα, μιας κι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

O ύψους 1,89μ. γκαρντ που υποβλήθηκε πρόσφατα σε αρθροσκόπηση, είχε την περσινή σεζόν στην Αδριατική Λίγα 9,8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ κατά μ.ο., ενώ σε 10 αγώνες στην Ευρωλίγκα όπου τέθηκε αντιμέτωπος και του Παναθηναϊκού, μέτρησε 11,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ