2014-07-19 20:11:04
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ...
Ο Δημήτρης Αγραβάνης οδήγησε την Εθνική Νέων στη νίκη επί της Γαλλίας με τον ίδιο να μένει ικανοποιημένος από το μπάσκετ που έπαιξαν οι διεθνείς.

Η Εθνική Νέων με κορυφαίο τον Αγραβάνη νίκησε τη Γαλλία και αύριο θα παίξει με τους Λιθουανούς για την 5η θέση. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού μίλησε για τη σημασία της νίκης.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε, «Ηταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι γιατί η προηγούμενη αναμέτρηση ήταν αργά, είχαμε και την απογοήτευση από τον αποκλεισμό... Παρ' όλα αυτά μπάσκετ είναι. Είπαμε ότι άλλο να τερματίζεις πέμπτος και έκτος και άλλο έβδομος και όγδοος. Όλα τα παιδιά μπήκαμε συγκεντρωμένα, παίξαμε καλό μπάσκετ και γι’ αυτό κερδίσαμε. Σήμερα είχα κάποια ελεύθερα σουτ, κάποιες καλές φάσεις μέσω των συμπαικτών μου και γι’ αυτό έκανα αυτή την εμφάνιση. Αν δούμε και τα στατιστικά, όλα τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή εμφάνιση. Μέσα μας θέλουμε πολύ να κερδίσουμε την Λιθουανία. Είχαμε χάσει στην πρώτη φάση, όμως, θέλουμε το μάξιμουμ και να τερματίσουμε πέμπτοι, αφού δεν καταφέραμε να περάσουμε στην τετράδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ