2014-07-19 20:53:15
Φωτογραφία για Ζευγάρι με γνωστό μουσικοσυνθέτη η νικήτρια του Voice;
Στο πρόσωπο γνωστού Κύπριου μουσικοσυνθέτη, που έχει συνδέσει το όνομά του με κάποιες από τις επιτυχίες της Έλενας Παπαρίζου και της Μαριάντας Πιερίδη, λέγεται πως βρήκε τον έρωτα η νικήτρια του «The Voice», Μαρία – Έλενα Κυριάκου! Μάλιστα, οι δυό τους συνεργάζονται επαγγελματικά, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί σε περιοδικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου, η Μαρία - Έλενα είναι ζευγάρι με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους, τον άνθρωπο που την έφερε σε επαφή με δισκογραφική εταιρεία της Ιταλίας ώστε να ηχογραφήσει στα ελληνικά την επιτυχία του Έρος Ραμαζότι «Un Angelo Disteso Al Sole» («Δυό Άγγελοι Στη Γη»). Μάλιστα, ο συνθέτης ήταν υπεύθυνος και για την ηχογράφηση του κομματιού, τους ελληνικούς στίχους του οποίου «υπογράφει» η Ρεβέκκα Ρούσση.

«Το να βρω έναν νέο έρωτα είναι μέσα στα πλάνα μου… Θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ ξανά, να ξαναγαπήσω και να αγαπηθώ και γιατί όχι να κάνω ένα ακόμα παιδί», δήλωσε πρόσφατα η νικήτρια του «The Voice», που, ως γνωστόν, είναι χωρισμένη και μητέρα τριών παιδιών
. Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη περιέγραφε τι ψάχνει σε έναν άνδρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «αυτό που ζητάω από έναν άνδρα είναι πρώτα από όλα να με σέβεται και να με θαυμάζει. Ο άνδρας που μου αρέσει και που θέλω, είναι αυτός που θα είναι ευγενικός και θα έχει ευγένεια στην ψυχή. Αυτό είναι σημαντικό για μένα».

Αν και κανείς από το φημολογούμενο ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα λέγονται για την σχέση τους, πόζαραν μαζί σε περιοδικό της Πάφου, κάνοντας τις φήμες να... οργιάσουν ακόμα περισσότερο!

πηγή: Star
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ