2014-07-19 21:21:25
Φωτογραφία για Πότε παύει μια γυναίκα να ενδιαφέρεται για το σεξ;
Τι φταίει όταν η ερωτική διάθεση της γυναίκας αρχίζει να μειώνεται;

Γερμανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το σεξουαλικό ενδιαφέρον της γυναίκας έχει... ημερομηνία λήξης, καθώς από ένα σημείο και μετά η γυναίκα δεν επιζητά συχνά το σεξ με το σύντροφό της!

Στη μελέτη συμμετείχαν συνολικά 530 άνδρες και γυναίκες και ρωτήθηκαν για διάφορες πτυχές της σχέσης τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η ερωτική διάθεση της γυναίκας αρχίζει να μειώνεται όταν αρχίζει να αισθάνεται ασφαλής στη σχέση.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, λιγότερο από το 50% των 30χρονων γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη δήλωσαν ότι θέλουν να κάνουν συχνά σεξ με το σύντροφό τους, ενώ περίπου το 60% των γυναικών αναζητούσε συχνά το σεξ στην αρχή της σχέσης.

Αντιθέτως, τα στοιχεία δεν έδειξαν να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους άνδρες, καθώς η ερωτική τους διάθεση παρέμεινε ανεπηρέαστη άσχετα με τη διάρκεια της σχέσης. Για τους άνδρες, το 60-80% των ανδρών φάνηκε να επιζητά σταθερά το συχνό σεξ, καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο αυτό πηγάζει από την ίδια την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Η γυναίκα έχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στην αρχή μια σχέσης, μέχρι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός με το ταίρι της. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ερωτική διάθεση αρχίζει να φθίνει σταδιακά.

Phg;hQ Faysbook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ