2014-07-19 23:34:30
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ...
Το ταξίδι στο Λας Βέγκας ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Χρήστο Σταυρόπουλο, καθώς οι δυο τους είδαν αρκετούς παίκτες και έκαναν και κάποιες συζητήσεις με ατζέντηδες, αλλά και παράγοντες ομάδων του ΝΒΑ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο προπονητής και ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, θα αναχωρήσουν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και μετά από σχεδόν μια μέρα ταξίδι θα βρίσκονται στην Ελλάδα.

Από τη Δευτέρα θα συζητήσουν όλα τα δεδομένα και σε συνεργασία με τους προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώεγο Αγγελόπουλο, θα αποφασίσουν μέχρι που μπορούν να φθάσουν για την απόκτηση του γκαρντ, με τον οποίο το ερυθρόλευκο ρόστερ για το 2015 θα ολοκληρωθεί.

Παραδείγματω χάρη ο Ντιόντε Κρίστμας είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους, αλλά τώρα δοκιμάσθηκε στο σάμερ-λιγκ από τους Φίνιξ Σανς με τους οποίους υπάρχει ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο. Αυτή την στιγμή, λοιπόν, το... κασέ του, είναι πιο υψηλό απ' ότι θα είναι σε ένα μήνα, σε περίπτωση που οι Σανς δεν τον αποκτήσουν τελικά.

Υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, βέβαια, γι΄αυτό και οι ερυθρόλευκοι θα σταθμίσουν τα δεδομένα (οικονομικά και χρονικά κυρίως) και στη συνέχεια θα κάνουν τις οποιεσδήποτε κινήσεις τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ