2014-07-20 10:00:19
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ... ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!
Στον απόηχο του Μουντιάλ οι φίλαθλοι της χώρας εξέφρασαν τις απόψεις τους για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, την Γερμανία, την Ολλανδία, τον Πελέ και τον Μαραντόνα .

Σε δημοσκόπηση της εταιρίας Κάπα Research που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής» οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτημάτων για την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα γήπεδα της Βραζιλίας, αλλά και για την έκβαση του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Σε ποσοστό 78,2% οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι η Εθνική άξιζε την πρόκριση τους «16» της διοργάνωσης.

Περηφάνια, χαρά και ικανοποίηση ένιωσαν το 86,5% των ερωτηθέντων για το συναίσθημα που τους δημιούργησε η παρουσία της Ελλάδας στη Βραζιλία, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε ως ο παίκτης με την καλύτερη απόδοση.

Πάντως σε ποσοστό 53,6% οι ερωτηθέντες απάντησαν «όχι» στην ερώτηση για το αν θα ήθελαν η χώρα μας να φιλοξενήσει στο μέλλον κάποια τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου.


Σε γενικό επίπεδο το Μουντιάλ της Βραζιλίας άφησε θετικές εντυπώσεις στους τηλεθεατές, που σε ποσοστό 75,2% έκριναν ότι το θέαμά του ήταν καλύτερο από αυτό του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής το 2010.

Η άποψη των Ελλήνων για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία είναι μάλλον αδιάφορη σε ποσοστό 41,9%, αντιθέτως όμως αναγνώρισαν σε ποσοστό 68,7% την ομαδική νοοτροπία της ομάδας του Γιόχαν Λεβ.

Για τους Έλληνες, μετά την Εθνική αγαπημένη ομάδα του Μουντιάλ αναδεικνύεται η Ολλανδία, καθώς σε ποσοστό 48%, όσοι απάντησαν στη δημοσκόπηση του Βήματος, δήλωσαν ότι υποστήριζαν τους «Οράνιε». Ο Άριεν Ρόμπεν της Ολλανδίας κρίθηκε την ίδια στιγμή ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του φετινού μουντιάλ με 33,7% των απαντήσεων.

Τέλος, Μαραντόνα και Πελέ φιγουράρουν στις δυο πρώτες θέσεις της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που έχουν διακριθεί, κατά τη γνώμη των ερωτηθέντων, σε μουντιάλ αποσπώντας 67,7% και 66.5% αντίστοιχα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ