2014-07-20 15:17:04
Φωτογραφία για Νοσοκομείο Πύργου: Διαχωριστικά στα Επείγοντα!
Η εικόνα του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πύργου, με τις εξεταστικές κλίνες στη σειρά, χωρίς ουσιαστικά κουρτίνες διαχωρισμού, αποτελούν παρελθόν.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους Ηλείους πολίτες, η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας αποφάσισε και υλοποίησε ειδική διαμόρφωση του χώρου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), έτσι ώστε αυτός να γίνει λειτουργικότερος και να ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών. Απώτερος στόχος, οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο χώρο να προσφέρονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό της προσωπικότητας των ασθενών και επιπλέον να διευκολύνεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατά την εργασία του.

Έτσι, πλέον, κάθε ασθενής που θα προσέρχεται στα Επείγοντα, θα εξετάζεται από το ιατρικό προσωπικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των υπόλοιπων περιστατικών, στα νέα μικρά δωματιάκια που δημιουργήθηκαν και που προσφέρουν την αναγκαία «απομόνωση» και ανεξαρτησία που απαιτείται.

«Συγκεκριμένα στο ΤΕΠ της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου πραγματοποιήθηκαν εργασίες ελαιοχρωματισμού, καθώς αυτό δεν είχε βαφεί την τελευταία 10ετία, κατασκευής διαχωριστικών πετασμάτων ανάμεσα στις εξεταστικές κλίνες και δημιουργίας παραθύρων για καλύτερο φωτισμό και αερισμό» επισήμανε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Βασίλης Δημόπουλος.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ