2014-07-20 17:54:06
Φωτογραφία για Τα αμυντικά προβλήματα της Σταντάρ φέρνουν χαμόγελα για τον ΠΑΟ
Μάλλον προβληματισμένος έφυγε από το γήπεδο ο Γκι Λουζόν το βράδυ του Σαββάτου. Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης είδε τους παίκτες του να μένουν στο 1-1 με τη Σταντάρ Λιέγης, ένα αποτέλεσμα που μάλλον θα πρέπει να τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Όχι λόγω απόδοσης αλλά λόγω του ότι εύκολα θα μπορούσαν οι Γάλλοι να έχουν βάλει πολλά γκολ.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό της βελγικής ομάδας καθώς πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του πρωταθλήματος στις 25 Ιουλίου.

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού είχε ως καλύτερο παίκτη της τον ιάπωνα τερματοφύλακα Καβασίμα, ο οποίος πάμπολλες φορές σταμάτησε τους αντίπαλους επιθετικούς. Μάλιστα μέχρι το 36′ η πίεση που δέχτηκε ήταν ασφυκτική, αλλά έμοιαζε ανίκητος. Σε εκείνο το λεπτό όμως οι συμπαίκτες του κατάφεραν να προηγηθούν με το γκολ του 20χρονου Λουμανζά. Αυτό το γκολ που ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα έκοψε τον ρυθμό της Σεντ Ετιέν. Στην επανάληψη οι Γάλλοι ισοφάρισαν νωρίς στο 50ό λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα ο ρυθμός δεν ήταν υψηλός λόγω της κόπωσης και των πολλών αλλαγών.


Οι Βέλγοι αγωνίστηκαν έχοντας πολλές απουσίες, όπως αυτή του Σιμάν που θα επιστρέψει από την άδειά του τη Δευτέρα και αυτές των τραυματιών Όνο, Εμποκού και Αρσλάναγκιτς.

Για τη Σταντάρ Λιέγης αγωνίστηκαν οι εξής: Καβασίμα, Σταμ, Τεϊσέιρα, Φιορέ, Μίλεκ (46′ Μαρκέ), Μουτζαντζί Μπιά (70′ Μιλόσεβιτς), Λουμανζά, Βαν Ντάμε (70′ Ατζάρεβιτς), Μπουλό, Εζέκιελ (46′ Μπομπό), Ντε Καμάργκο (70′ Γιασάρ).
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ