2014-07-20 22:29:45
Φωτογραφία για ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ... ΕΞΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΡΚΙΤΣ!
Την στιγμή που στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπόγιαν Κρκιτς, τα δημοσιεύματα από την Ισπανία προαναγγέλλουν τον ερχομό του 24χρονου επιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, οι αναφορές από την χώρα της ιβηρικής οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός θα αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του παίκτη! Ειδικά μετά την απόφαση του Καταλανού φορ να μην μετακινηθεί στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Αναλυτικά γράφεται:

«Ο Μπόγιαν Κρκιτς απομακρύνεται από την Ντεπορτίβο. Ούτε το τηλεφώνημα του Βίκτορ Φερνάντεθ που του ανέλυσε το πρότζεκτ, ούτε τα μηνύματα στο Whatsapp του Ισαάκ Κουένκα τον έπεισαν να πετάξει προς την Κορούνια.

Η εμπειρία του σε Μπάρτσα, Ρόμα, Μίλαν και Άγιαξ, είχε σαν αποτέλεσμα να του γίνουν προτάσεις από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ. Φαίνεται ότι η απόφαση του Καταλανού είναι να δοκιμάσει σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει ξαναπαίξει. Είναι η ελληνική Super League και η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Νικητής του πρωταθλήματος 41 φορές, η ομάδα του Ισπανού Μίτσελ Γκονζάλεθ είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος, αναγνωρίσιμος στην Ευρώπη που έχει εξαιρετική παρουσία τα τελευταία χρόνια στην κορυφαία διοργάνωση που λέγεται Champions League. Πράγματα απίστευτα για μια ελληνική ομάδα»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ