2014-07-21 11:13:04
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΕΝ!» *VIDEOS*
Τα μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού είναι... πολλά, με τις μεταγραφές να διαδέχονται η μία την άλλη σε... τρελούς ρυθμούς, σε μια προσπάθεια δημιουργίας μιας ακόμη καλύτερης ομάδας από την περσινή.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ από το Θρύλο είναι εδώ και καιρό μια από τις βασικές προτεραιότητες, με τον Γέλε Βόσεν να είναι αυτήν την στιγμή η Νο 1 επιλογή των πρωταθλητών. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν πως ο 25χρονος επιθετικός είναι ουσιαστικά... «κλεισμένος» από τους ερυθρόλευκους!

Η υπόθεση του Βόσεν δείχνει πλέον ιδιαίτερα προχωρημένη, την ώρα που από το Λιμάνι, ανεπισήμως, υπάρχει επιβεβαιώση πως όντως ο Βέλγος επιθετικός της Γκενκ είναι στα πλάνα τους!

Τα επόμενα 24ωρα αναμφίβολα θα καθορίσουν και τις τελικές εξελίξεις στην υπόθεση του Γέλε Βόσεν, που εφόσον αποκτηθεί, όπως είναι οι περισσότερες πιθανότητες, θα κλείσει τις θέσεις μεσοεπιθετικά, με τον Ολυμπακό να γίνεται πανίσχυρος έχοντας στη σύνθεσή του και τον φορ περιοχής που αναζητεί ουσιαστικά από τη μέρα της πώλησης του Μήτρογλου στη Φούλαμ.

Στο Βέλγιο αναφέρουν πως ακόμη στο... «παιχνίδι» είναι και η Μίντλεσμπρο, όμως πλέον ξεκάθαρα φαβορί για την απόκτηση του Βόσεν -που θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ- είναι ο Ολυμπιακός, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Δείτε τα... κατορθώματα του Βόσενμ στα βίντεο που ακολουθούν:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ