2014-07-21 13:33:37
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!
Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τις ΗΠΑ, όπου ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διάσημο τουρνουά International Champions Cup, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Μίτσελ Γκονζάλεθ, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίζουμε αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες και να μαθαίνουμε. Περιμένουμε να διεκπεραιωθούν κάποιες υποθέσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε κάποια νέα πρόσωπα κοντά μας στην Αμερική...»

Για τον Κώστα Φορτούνη είπε: «Μου αρέσουν οι καλοί ποδοσφαιριστές. Τον Φορτούνη τον παρακολουθούμε εδώ και κάποιο διάστημα, καθυστέρησαν λίγο οι διαπραγματεύσεις, αλλά σήμερα (Δευτέρα) περνάει τις ιατρικές εξετάσεις κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά».

Για τη σημασία της συμμετοχής του Θρύλου σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά, τόνισε: «Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, όταν κάναμε μία δυνατή προετοιμασία απέναντι σε ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Βαλένθια κι άλλες δυνατές ομάδες. Δεν πήραμε καλά αποτελέσματα, αλλά μάθαμε πολλά. Όλοι συμφωνούμε ότι η προετοιμασία χρησιμεύει για να μαθαίνουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ