2014-07-21 14:39:55
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ : ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανυπομονούν για τα παιχνίδια στην Αμερική κόντρα σε Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν στο παλίσιο του τουρνουά ICC, θέλοντας να δείξουν τις δυνατότητες τους απέναντι σε μεγαθήρια της Ευρώπης.

Ο Μπάλας Μέγιερι περιμένει πως και πως τα παιχνίδια αυτά, μιας και τα θεωρεί πολύ σημαντικά, ώστε η ομάδα να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα να προετοιμαστεί με ένα τέτοιο τουρνουά για το πρωτάθλημα και το Champions League. Παίζουμε απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες και πιστεύω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς».

Σχετικά με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που ολοκληρώθηκε, σχολίασε:

«Πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Ήταν δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Κύριο μέλημά μας ήταν η φυσική κατάσταση και τώρα πρέπει να παίξουμε παιχνίδια, να γνωριστούμε λίγο καλύτερα, καθώς αποκτήσαμε νέους παίκτες κι ανυπομονώ γι' αυτό».

Για το αν αυτοί οι σημαντικοί αγώνες είναι η καλύτερη «πρόβα» ενόψει Champions League, τόνισε:

«Είναι καλό να αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες αυτού του επιπέδου υπό αυτές τις συνθήκες, σε καλά γήπεδα και θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούμε για το Champions League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ