2014-07-21 16:13:58
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ ΟΙ... ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ
Το ήδη μεγάλο ρόστερ του Ολυμπιακού, μεγάλωσε ακόμα περισσότερο με τις προσθήκες που έγιναν, αλλά και θα γίνει ακόα μεγαλύτερο με τους παίκτες που αναμένεται να έρθουν ακόμα στο Λιμάνι.

Πλέον είναι τόσοι οι παίκτες που, όπως είναι φυσικό, ο Μίτσελ δεν θα μπορούσε να τους έχει όλους μαζί του. Πριν το Ζέεφελντ ήδη έκοψε Τ. Παπάζογλου, Πελέ, Σέποβιτς, Λεάντρο ενώ και μετά την προετοιμασία στην Αυστρία άφησε εκτός Κάταϊ, Βλαχοδήμο και Λυκογιάννη, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Για τον Παπάζογλου φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την Κόρδοβα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Κάταϊ μάλλον επιστρέφει στην πατρίδα του και στον Ερυθρό Αστέρα.

Για τον Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός έχει προτάσεις για να τον δανείσει από τη... μισή Super League, αλλά πάντα υπάρχει ανοιχτό και το ενδεχόμενο της Γερμανίας.

Όσον αφορά τον Λυκογιάννη επίσης υπάρχει ενδιαφέρον εντός συνόρων (Πανιώνιος και Κέρκυρα) αλλά θέλει να εξετάσει και το ενδεχόμενο του εξωτερικού.

Για τον Γιαννιώτη ενδιαφέρεται, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο ΟΦΗ. Μάλιστα ήταν κοντά στον Λεβαδειακό, αλλά δεν προχώρησε ο δανεισμός του.

Γενικώς στην κυριολεξία η μισή Super League περιμένει τις εξελίξεις Ουσιαστικά η μόνη υπόθεση που έχει τελειώσει οριστικά είναι αυτή του Τόμας ντε Βινσέντι ο οποίος πήγε με μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ.

Πάντως οι περισσότερες από αυτές τις υποθέσεις θα τρέξουν μετά το τουρνουά της Αμερικής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ