2014-07-21 17:36:34
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΠΑΝΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Οι διεθνείς του Ολυμπιακού δε θα μπουν στο πούλμαν για το Καρπενήσι αν δεν ελεγχθούν λεπτομερώς τα ασφαλιστήρια της ΕΟΚ.

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη των εκπροσώπων του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΕΟΚ προκειμένου να ελέγξουν τα ασφαλιστήρια των διεθνών παικτών των ερυθρόλευκων, αναβλήθηκε για αύριο λόγω λανθασμένης συνεννόησης (αρκετά μέλη της ΕΟΚ δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν από την Κρήτη).

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας και Βαγγέλης Μάντζαρης πέρασαν κανονικά σήμερα από τις αιματολογικές εξετάσεις, ωστόσο αύριο δύσκολα θα μπουν στο πούλμαν που θα μεταφέρει την Εθνική ομάδα στο Καρπενήσι.

Ο Ολυμπιακός θέλει πρώτα να δει τα ασφαλιστήρια, στη συνέχεια να τα ελέγξει λεπτομερώς και μετά να αποφασίσει. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα ξεκίνησει αύριο κάτι που σημαίνει πως στις 10:00 που αναχωρεί ο Φώτης Κατσικάρης με τους παίκτες του, είναι αδύνατον να έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ολυμπιακός επιμένει στην αρχική του απόφαση και το πιθανότερο είναι οι διεθνείς του παίκτες να μην αναχωρήσουν αύριο (22/07, 10:00) για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Αν βρεθεί λύση θα ταξιδέψουν αργότερα για να συναντήσουν την υπόλοιπη ομάδα εκεί
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ