2014-07-21 18:35:08
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ
Ο τεχνικός της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης μιλάει για την ελπιδοφόρα φετινή σεζόν των κοριτσιών της Ακαδημίας.

Αν και η χρονιά για την Ακαδημία Πόλο του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα με την διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων τα κορίτσια έριξαν αυλαία την Κυριακή 20 Ιουλίου. Οι Κορασίδες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό που διεξήχθη στη Βουλιαγμένη ενώ μέσα στη σεζόν τα κορίτσια μας κέρδισαν άλλα δυο μετάλλια. Το χρυσό στις Νέες Γυναίκες και το ασημένιο στις Νεάνιδες.

Ο τεχνικός της ομάδας Πόλο Γυναικών Χάρης Παυλίδης, ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Μπενόπουλο, δουλεύουν καθημερινά σ’ όλα τα επίπεδα μίλησε για την σπουδαία χρονιά των κοριτσιών, επισημαίνοντας πως είναι ευχαριστημένος από την διαρκή πρόοδο. «Φέτος πήγαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το χρυσό στα πέναλτι στις Νεάνιδες αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός
. Από αυτές τις ομάδες υπάρχουν κορίτσια που αγωνίζονται στην πρώτη και όπως είναι φυσικό κάνουν την διαφορά σ’ αυτές τις ηλικίες. Για μένα κριτήριο είναι η ομάδα των Κορασίδων. Σ’ αυτή την ομάδα όλα τα κορίτσια είναι από το φυτώριο μας. Πήγαμε πολύ καλά γενικά αλλά περίμενα από κάποιες να έχουν μεγαλύτερη βελτίωση. Πάντως βάσει των προβλημάτων μας, δηλαδή την έλλειψη πισίνας, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Είναι απαράδεκτο ο Ολυμπιακός να μην έχει το δικό του κολυμβητήριο. Τα μετάλλια είναι σημαντικά αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι υπάρχει διαρκής βελτίωση στα κορίτσια και μπορούμε να ελπίζουμε ότι σε λίγα χρόνια θα μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Θέλει σκληρή δουλειά και το κεφάλι κάτω για να πετύχεις», τόνισε ο Χάρης Παυλίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ