2014-07-21 22:16:05
Φωτογραφία για Έρχεται η σειρά “Gotham” χωρίς τον Batman
Ναι, η νέα σειρά του Fox “Gotham” θα περιλαμβάνει τον Bruce Wayne στα νιάτα του αλλά μην περιμένετε να τον... δείτε να μεταμορφώνεται στον διάσημο μασκοφόρο εκδικητή.

Ο δημιουργός Bruno Heller μίλησε στους δημοσιογράφους και ήταν σαφής: “Αν θα υπάρχει ένας σουπερ-ήρωας στη σειρά, θα είναι η Gotham”

“Για εμένα, οι ήρωες είναι πιο ενδιαφέροντες από τους σούπερ-ήρωες” είπε ο ίδιος “Η διαφορά είναι ότι οι σούπερ-ήρωες κάνουν το αδύνατο και το θέμα είναι το φυσικά δυνατό. Η σειρά είναι για ανθρώπους που προσπαθούν να ξεπεράσουν πραγματικά προβλήματα”

Στο Gotham πρωταγωνιστεί ο Ben McKenzie στο ρόλο του ντετέκτιβ James Gordon. Ο Heller είπε γι’ αυτόν “ότι είναι ο ηθικός αυτουργός. Αν δείτε στη μυθολογία της ιστορίας, είναι εκείνος που δημιουργεί τον Batman ή του δίνει την ‘άδεια’ να βγει στον κόσμο”

Και βέβαια, στη σειρά συναντιέται με τους μελλοντικούς εχθρούς: τον Penguin, τον Riddler, την Catwoman, τον Joker. Και την πρωτοεμφανιζόμενη Fish Mooney που θα την υποδυθεί η Jada Pinkett Smith.

Η 1η σεζόν, σύμφωνα με τον Heller, θα επικεντρωθεί στην ανέλιξη του Penguin (Robin Lord Taylor) στην κορυφή του εγκλήματος και στη διαμάχη του με τη Fish Mooney.

Η σειρά Gotham έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου από τη συχνότητα του Fox.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ