2014-07-21 22:34:19
Φωτογραφία για Η ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ... «ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΥ» ΛΑΦΑΓΙΕΤ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού έφτασε στη χώρα μας από το Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών, με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης!

Ο Αμερικανός γκαρντ που υπέγραψε στους ερυθρόλευκους για τα επόμενα δύο χρόνια (1+1) βρίσκεται στην Ελλάδα για την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας και για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Λαφαγιέτ θα περάσει από ιατρικά και το βράδυ της Τρίτης (22/7) θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ για να τεθεί στη διάθεση του Γιασμίν Ρέπεσα για την προετοιμασία της Κροατίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο "gazzetta.gr" ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, μίλησα με τον Βασίλη Σπανούλη που μου είπε ότι θα αγαπήσω τους συμπαίκτες μου και ότι υπάρχει καλή χημεία στην ομάδα. Όντως έγιναν όλα πολύ γρήγορα! Μίλησα με τον ατζέντη μου, μου είπε για την πρόταση και την αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης».


Για τον Σπανούλη: «Τον έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλο και τώρα θα τον έχω συμπαίκτη, αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό, γιατί πάντα ήταν ο παίκτης-κλειδί κάθε φορά που τον αντιμετώπιζα».

Για το τι θα προσφέρει στο σύλλογο: «Στον Ολυμπιακό θα προσφέρω ότι και στις υπόλοιπες ομάδες που έπαιξα, αφοσίωση κι ομαδική δουλειά. Πάνω απ' όλα θα βάζω τον σύλλογο».

Για τον αν έχει στο μυαλό του να κατακτήσει την Ευρωλίγκα: «Ελπίζω να συμβεί, είναι πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, αλλά μακάρι».

Για το τι του έκανε εντύπωση απ' όταν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό με τη Ζαλγκίρις το 2012 και την Εφές το 2013: «Ήταν η χημεία που είχε ως ομάδα, η φοβερή ομαδικότητα κι η ευκολία να δημιουργεί ο Σπανούλης με τους συμπαίκτες του. Είχαν εξαιρετικούς προπονητές κι ένα γήπεδο με πολλή φασαρία!».

Για την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται, playmaker ή σούτινγκ γκαρντ: «Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις, αναλόγως τι μου ζητήσει ο προπονητής. Προτιμώ πλέι μέικερ».

Όσο για το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας: «Να είστε δίπλα μας και να φωνάζετε για εμάς όπως ξέρετε!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ