2014-07-22 07:42:35
Φωτογραφία για Ο Φορτούνης επέστρεψε και τυπικά στο Λιμάνι μετά από έξι ολόκληρα χρόνια
Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κώστας Φορτούνης...Οι Ερυθρόλευκοι με μια λιτή – ως είθισται – ανακοίνωση ενημέρωσαν για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη». Περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η διάρκειά της θα είναι τετραετής, ενώ και η πρώην ομάδα του θα λάβει οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο ίδιος ο Κώστας Φορτούνης στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος και δήλωσε αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν: «Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Αναφερθείς στο επερχόμενο τουρνουά των ΗΠΑ, όπου θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό».


Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμά του στον κόσμο: «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Το who is who τουΦορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1992 στα Τρίκαλα και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στα 16 του εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας της γενέτειράς του, Α.Ο. Τρικάλων και δύο χρόνια αργότερα μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης.

Το 2011 μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Καϊζερσλάουτερν, την οποία πλέον αφήνει για να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Υπερασπίστηκε τη φανέλα με το εθνόσημο, τόσο στην κατηγορία Κ19, όσο και στην Κ21, ενώ είναι και 12 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ