2014-07-23 00:20:33
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΚΡΚΙΤΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ... ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!
Μετά την ανακοίνωση της Στόουκ για την απόκτηση του Κρκιτς, ήρθε και το... "όχι" του Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό και έτσι δυο υποθέσεις που έμοιαζαν να είναι πολύ κοντά σε ευτυχή κατάληξη... "ναυάγησαν".

Για το γεγονός πως δεν προχώρησε η απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς, αλλά και για τη μη άφιξη του Τζίμι Ντουρμάζ στην Ελλάδα, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως πρόκειται για... ατυχίες, για καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

"Έτσι είναι οι μεταγραφές", αναφέρουν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε τις επιφυλάξεις του για το να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, και για αυτό επέλεξε την Στόουκ Σίτι και την Αγγλία, με τους ερυθρόλευκους να επισημαίνουν πως θα ψάξουν για καλύτερο ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.

Από το Λιμάνι συγκεκριμένα σχολιάζουν πως συνεχίζουν να κινούνται για την απόκτηση ενός σέντερ-φορ και ενός αριστερού ακραίου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας πως οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσουν για τις δύο αυτές θέσεις θα είναι εξαιρετικοί παίκτες, επιπέδου Champions League.

Όσον αφορά για την υπόθεση Πουλίδο, ξεκαθαρίζουν με σιγουριά πως ο Μεξικανός διεθνής είναι ποδοσφαιριστής τους και θα ενσωματωθεί με την ομάδα μέσα στις επόμενες μέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ