2014-07-23 09:23:47
Φωτογραφία για Με μαιευτήρα και νεφρολόγο ενισχύεται το Νοσοκομείο Βόλου
Την προκήρυξη δύο νέων θέσεων επικουρικών γιατρών για το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης. Στη νέα προκήρυξη συμπεριλαμβάνονται μία θέση μαιευτικής και μία θέση νεφρολογίας.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η Ζέττα Μακρή μετά την επίσκεψη της στο ΑΓΝΒ και την συνεργασία που είχε την περασμένη Πέμπτη με την διοίκηση και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΓΝΒ, είχε ενημερώσει τον κ. Βορίδη για τις, κατεπείγουσες και εφημεριακές ανάγκες του νοσοκομείου Βόλου, λόγω της συνταξιοδότησης ιατρών.

Με την συγκεκριμένη προκήρυξη γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν κατεπείγουσες ανάγκες και για αυτό υπάρχει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για περιορισμένο αριθμό επικουρικών ιατρών. Ο κ. Bορίδης δεσμεύτηκε στην κα Μακρή ότι στην προκήρυξη των 900 θέσεων ιατρών, που θα ανακοινωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα ικανοποιηθούν τα περισσότερα αιτήματα της διοίκησης και των ιατρών του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.


Με τις δύο νέες αυτές θέσεις αντιμετωπίζονται επιτυχώς τα προβλήματα, που πιθανόν θα παρουσιάζονταν στο επόμενο διάστημα στην μαιευτική κλινική. Ικανοποιείται, επίσης, και το αίτημα του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας για την στελέχωση του ΑΓΝΒ με νέο νεφρολόγο, γεγονός που θα συμβάλλει στην ουσιαστική και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων των νεφροπαθών του νομού μας.

Η κα Μακρή εξέφρασε για μία ακόμη φορά την δέσμευση της ότι θα είναι διαρκής και έμπρακτή η συμπαράστασή της στην προσπάθεια αναβάθμισης των δημοσίων δομών υγείας στην περιοχή μας και ότι θα υπάρχει τακτική συνεργασία με την διοίκηση και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΓΝΒ, για την προώθηση των αιτημάτων τους. Τέλος, η βουλευτής Μαγνησίας δήλωσε ότι η έλευση επικουρικών ιατρών στο ΑΓΝΒ, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των κέντρων υγείας και των περιφερειακών ιατρείων της περιοχής μας με αγροτικούς ιατρούς, εγγυώνται την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας και την διασφάλιση της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της Μαγνησίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ