2014-07-23 11:34:50
Φωτογραφία για ΤΑΞΙΔΙ... ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΑΝΤΕΡ
Διάλειμμα από τις καλοκαιρινές διακοπές του θα κάνει ο Οθέλο Χάντερ, πραγματοποιώντας ταξίδι... αστραπή στη χώρα μας.

Μετά τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, που ήρθε στην Ελλάδα πριν την ενσωμάτωσή του στην Εθνική Κροατίας εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, και ο Αμερικανός φόργουορντ επίσης θα βρεθεί στη χώρα μας και θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους ερυθρόλευκους.

Ο Οθέλο Χάντερ θα περάσει από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και θα υπογράψει το επίσημο συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στη συνάντησή του με τους ανθρώπους του Θρύλου δεν αποκλείεται να τεθούν επί τάπητος και διάφορα άλλα διαδικαστικά θέματα αναφορικά με τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα, για όταν θα επιστρέψει τον Αύγουστο.

Η έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων αργεί ακόμα (18/08), το πρωτάθλημα άλλωστε θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού δεν θα ήθελαν να τακτοποιήσουν το δυνατόν νωρίτερα τις εκκρεμότητές τους, ειδικά όταν πρόκειται για διαδικαστικού χαρακτήρα ζητήματα.

Ο 28άχρονος φόργουορντ αναμένεται να αφιχθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» αύριο το πρωί (24/07), δεν πρόκειται όμως να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς με το που θα ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες θα αναχωρήσει εκ νέου για την πατρίδα του, για να συνεχίσει τις θερινές διακοπές του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ