2014-07-23 14:00:41
Φωτογραφία για ΤΙ «ΠΑΙΖΕΤΑΙ» ΜΕ ΧΑΚΕΤ;
Τι ισχύει με τον Ντάνιελ Χάκετ; Θα μείνει στο Μιλάνο;

Αυτή είναι μια ερώτηση που μένει να διευκρινιστεί στην Αρμάνι, αφού πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα κάνει η ομάδα με τον Χάκετ.

Όπως ενημερώνει το "sportando.com", μετά την αποχώρηση του από την εθνική Ιταλίας (εκείνος είπε ότι είχε θέματα υγείας, οι της ομοσπονδίας πως τους εγκατέλειψε άνευ λόγου και αιτίας, όπως σας έχουμε ενημερώσει) το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί. Εάν αποκλειστεί για περισσότερα από 10 ματς, η Αρμάνι έχει το δικαίωμα να λύσει τη συνεργασία τους.

Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν πως ούτως ή άλλως η Μιλάνο θα επιδιώξει το τέλος της σχέσης της με τον Χάκετ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει ήδη βλέμματα άλλων ομάδων (Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός), αλλά δύσκολα θα γίνει κάτι, πριν οριστικοποιηθεί η τιμωρία του, η οποία μπορεί να φτάσει και τους έξι μήνες, όπως έχουμε αναφέρει!

Αν συμβεί αυτό, όποιος τον αποκτήσει, θα τον έχει στη διάθεση του από το ΤΟΡ16 της Euroleague Το συγκεκριμένο σενάριο «ευνοεί» τους ερυθρόλευκους, καθώς η ο Χάκετ κάθε άλλο παρά αδιάφορους τους αφήνει! Προς το παρόν, πάντως, τα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι δεμένα. Περιορίζονται στο να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και εφόσον οι συνθήκες τους το επιτρέψουν θα κάνουν την κίνησή τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ