2014-07-23 17:38:29
Φωτογραφία για ΦΕΤΕΛ : ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ
Οι οδηγοί και οι ομάδες της Formula 1 προετοιμάζονται για το Grand Prix της Βουδαπέστης.

Ο Sebastian Vettel αναφέρθηκε σε αυτό, το οποίο είναι το μοναδικό που δεν έχει κερδίσει (πλην του Red Bull Ring που έκανε πριν από ένα μήνα την επιστροφή του στο καλεντάρι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr") και τόνισε:

«Μου αρέσει ο αγώνας και η ατμόσφαιρα στο Hungaroring. Έχω καλές αναμνήσεις από αυτό το Grand Prix, παρότι δεν έχω κερδίσει ποτέ στη Βουδαπέστη - ακόμα μου διαφεύγει! Είναι μία αρκετά αργή πίστα, που μπορεί να σε ξεγελάσει. Έχει μερικές κλειστές στροφές και αρκετές αναπηδήσεις, δεν πρέπει να την υποτιμήσεις.

Συνήθως στην Ουγγαρία έχει πολύ ζέστη τις ημέρες του αγώνα, πράγμα που μετατρέπει την οδήγηση σε πραγματική πρόκληση. Μου αρέσει το σκηνικό στην πίστα, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Βουδαπέστη και κοντά στον Δούναβη.

Μου αρέσει να περπατώ τα απογεύματα στις όχθες του ή να τρέχω εκεί τα πρωινά. Το ουγγρικό GP είναι το τελευταίο πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, θα δουλέψουμε λοιπόν σκληρά για ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να απολαύσουμε τις διακοπές μας», είπε ο Γερμανός πιλότος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ