2014-07-23 21:29:01
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ : ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Παπάζογλου υπέγραψε με τη νέα του ομάδα στην Κύπρο, τον ΑΠΟΕΛ, δηλώνοντας ότι έχει τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι το σκέφτηκε πολύ πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους.

Οι δηλώσεις του Παπάζογλου:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα τελικά στην Κύπρο. Από την πρώτη στιγμή, η ομάδα έδειξε ότι πιστεύει σε μένα. Πήρε λίγο χρόνο γιατί το σκέφτηκα καλά πριν να πάρω αυτή την απόφαση να φύγω από τον Ολυμπιακό. Όμως η αγωνιστική φιλοσοφία είναι η ίδια. Έχει τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό. Ξέρω τι θα πει πίεση, ξέρω τι θα πει πρωταθλητισμός και είμαι έτοιμος να ανταποδώσω σε αυτά που προσδοκεί ο ΑΠΟΕΛ και με έφερε εδώ στην Κύπρο. Την εκτίμηση που μου έδειξαν.

Είναι ένα κίνητρο για σένα και η ευρωπαϊκή προοπτική;

Σίγουρα είναι ένα κίνητρο που η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Μέσα από αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι εφικτό να μπει και στους ομίλους. Ευελπιστώ να βάλω και εγώ την βοήθεια μου έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Γνωρίζεις το κυπριακό ποδόσφαιρο;

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν γνωρίζω πάρα πολλά. Η μόνη ομάδα που εγώ γνώριζα λόγω και της ευρωπαϊκής της επιτυχίας είναι ο ΑΠΟΕΛ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ