2014-07-24 10:43:03
Φωτογραφία για ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΒΟΣΕΝ... ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ (ΠΑΛΙ) Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Ο Γέλε Βόσεν παραμένει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ, παρόλο που η Γκενκ ζητάει 7 εκ. ευρώ για να δώσει τον πρώτο σκόρερ της.

Ο Βέλγος επιθετικός θέλει σαν τρελός να παίξει στον Ολυμπιακό και περιμένει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, την ώρα που ακούγενται ξανά πολλά ονόματα για τις δύο μεταγραφές που ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι στην επίθεσή τους.

Από τον Εμπαγιέ Νιανγκ που θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες στο φιλικό με την Μίλα στο Τορόντο, τον Ρολάντο Μπιάνκι που προτείνεται εδώ και καιρό, μέχρι και σούπερ ονόματα όπως του Ρομπίνιο που θέλει να δώσει η Μίλαν ή τον Αργεντινό σταρ της Ρόμα, τον Οσβάλντο.

Από Ισπανία, λόγω Μίτσελ και του ατζέντη του που είναι στην Αθήνα, ακούγονται εκ νέου τα ονόμτα των Ρέγιες και Πέδρο Λεόν.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει πρόθεση να γίνουν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις και να αποκτηθούν παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα στον επιθετικό τομέα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αυτό θα γίνει παρόλο που οι δυσκολίες σε κάποιες περιπτώσεις αποδεικνύονται ανυπέρβλητες, όπως π.χ. με την περίπτωση του Κρκιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ