2014-07-24 14:12:56
Φωτογραφία για ΧΑΝΤΕΡ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ... «ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!»
Ο Οθέλο Χάντερ βγήκε χαμογελαστός και με... κόκκινο μπλουζάκι του Ολυμπιακού για το οποίο είχε φροντίσει άνθρωπος των ερυθρόλευκων.

Η πτήση από τη Φλόριντα στην Αθήνα μέσω Ρώμης ήταν μεγάλη, ωστόσο ο ενθουσιασμός του Αμερικανού σέντερ για την πρώτη του γνωριμία ήταν ακόμη μεγαλύτερος. Ο Χάντερ μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό, ωστόσο άφησε την οικογένειά του για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να επισκεφτεί το ΣΕΦ για πρώτη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο "gazzetta.gr":

Οθέλο πως αισθάνεσαι που είσαι παίκτης του Ολυμπιακού;

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα σε μία πολύ σπουδαία ομάδα και ανυπομονώ να μπούμε στο παρκέ και να ξεκινήσουμε δουλειά. Η περασμένη χρονιά με τη Σιένα ήταν μακριά και δύσκολη, αλλά είμαι έτοιμος για το νέο μου ξεκίνημα».


Ένα από τα κίνητρα που σε έφεραν στον Ολυμπιακό, ήταν και οι πιθανότητες να αγωνιστείς σε ένα Final 4 διεκδικώντας την Ευρωλίγκα;

«... και στη Σιένα ξεκινήσαμε τη σεζόν με στόχο το Final 4, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι στόχοι δε διαφέρουν αλλά ο Ολυμπιακός ως μέγεθος είναι τεράστιο. Η Σιένα είναι μεγάλη ομάδα επίσης αλλά υπήρχαν δυσκολίες πέρυσι. Σίγουρα η Ευρωλίγκα είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Τι θα προσφέρεις στο παρκέ;

«Θα κάνω όσα έκανα και στη Σιένα. Θα δίνω τα πάντα, κάθε μέρα. Όποτε βρίσκομαι στο παρκέ θα προσφέρω το 100% των δυνάμεών μου».

Όταν αγωνιζόσουν στον Ηλυσιακό, σκεφτόσουν ποτέ πως θα γινόσουν μέλος μίας ομάδας του κορυφαίου επιπέδου;

«Στον Ηλυσιακό πήγα αμέσως μετά το ΝΒΑ και ήθελα να αγωνιστώ σε κορυφαίες ομάδες, αλλά και να τις αντιμετωπίσω. Θυμάμαι όταν παίξαμε αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πως σκεφτόμουν πως κι εγώ θα μπορούσα κάποια στιγμή να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο. Η ευκαιρία έφτασε και είμαι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού».

Συνεπώς θυμάσαι και τι γινόταν στα ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό «Θυμάμαι την κόντρα με τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να γίνω μέρος του παιχνιδιού. Όταν έπαιξε στο ΣΕΦ με τον Ηλυσιακό δεν υπήρχε πολύς κόσμος και με τη Σιένα ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Ακούω πως είναι πραγματικά τρελοί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ