2014-07-24 16:36:41
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ: Εταιρεία μαϊμού που υπόσχεται υπέρογκους μισθούς και μπλέκει κόσμο σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος τώρα και στην Ελλάδα…
Ηλεκτρονικά διαδίδεται αγγελία εδώ και αρκετό καιρό στην χώρα μας...με θύματα ολοένα και περισσότερους νέους που βιώνουν στο πετσί τους την ανεργία.

Η «εταιρία» jobs mark με έδρα την Αμερική και παράρτημα στην Ουκρανία, έχει καταφέρει να εξαπατήσει εκατομμύρια ανυπεράσπιστους ανέργους ανα τον κόσμο προσφέροντας μισθό 2.400 ευρώ και έξτρα bonus μετακινήσεων για θέση εργασίας υποτίθεται στον τομέα ελέγχου ποιότητας και αξιολόγησης προσωπικού, για λογαριασμό μεγάλων εταιριών.

Στέλνουν πλαστές συμβάσεις εργασίας και εξαπατούν περίτεχνα όποιον έχει απογοητευτεί από τις άθλιες συνθήκες εργασίας και τους πενιχρούς μισθούς. Με το πρόσχημα ότι, θέλουν να κάνουν έλεγχο για τις συνθήκες εργασίας αλλά και για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών γνωστής τράπεζα της Ελλάδας, καταθέτουν στον λογαριασμό των ανυποψίαστων υποψηφίων χρηματικό ποσό το οποίο τους ζητούν αφότου κάνουν ανάληψη να το καταθέσουν πάλι πίσω στην εταιρία και στην συνέχεια να αξιολογήσουν την τράπεζα μέσα από ένα ερωτηματολόγιο που τους έχει σταλεί.

              

Το αποτέλεσμα; Όσοι έχουν σηκώσει το χρηματικό ποσό έχουν ενημερωθεί λίγες μέρες αργότερα πως κατηγορούνται για διακίνηση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Αν και οι αρχές είναι ενήμερες για την εταιρία μαϊμού δυστυχώς δεν μπορούν να βρούν τα ίχνη της μιας και που φροντίζουν να κάνουν τις περισσότερες συναλλαγές από χώρες που δεν μπορεί να επέμβει η interpol.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ