2014-07-24 21:52:05
Φωτογραφία για «Η Φαίη είναι ένα κομμάτι της παρέας που ούτε καν τη νιώθω στην εκπομπή»
«Φέτος είδα μια Φαίη όπου γύρω της μπορούσαν να κατηγορούν και εμένα και εκείνη να μη συμμετέχει... Εγώ αυτό από έναν κεντρικό παρουσιαστή δεν το δέχομαι», ανέφερε σε συνέντευξή της στο Happy Day η υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, Ζήνα Κουτσελίνη.

Στη συνέντευξή της ρωτήθηκε για το δίδυμο Λιάγκα Σκορδά. «Για εμένα και το έχω ξαναπεί, μου έχει λείψει η Φαίη σαν παρουσιάστρια. Αυτή τη στιγμή βλέπω, τον Γιώργο παρουσιαστή, δεύτερο ακριβώς ρόλο τη Σάσα Σταμάτη και από εκεί και πέρα η Φαίη είναι ένα κομμάτι της παρέας που ούτε καν τη νιώθω στην εκπομπή. Το ότι κάποιος κάνει ένα χρηστικό θέμα σε μια εκπομπή, δεν γίνεται αυτόματα και κεντρικός παρουσιαστής. Αυτό είναι λίγο μπερδεμένο. Ξέρεις ποιος είναι παρουσιαστής; Αυτός που κλέβει την παράσταση. Η Μαίρη το θυμάται πάρα πολύ καλά, όταν στήθηκε το Κους Κους η Κατερίνα ήταν η συντονίστρια μιας παρέας που πρωταγωνιστές ήταν όλοι, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, πρώτα ονόματα», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.


Και πρόσθεσε: «Για μένα η Φαίη, και το λέω με όλη μου την αγάπη στη Φαίη και ξέρεις ότι έχω κατηγορηθεί για την αγάπη που είχα στη Φαίη στο Alter, γιατί επέμεινα πάρα πολύ, την πίστευα πάρα πολύ, όταν μάλιστα από την πρώτη βδομάδα που είχε βγει το Μπλα Μπλα βγήκε και μιλούσε σαν ένα ψάρι και τους είπα ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε, θα δείτε θα χτιστεί, θα πάει καλύτερα. Εγώ λοιπόν είδα μια Φαίη σταρ στο Alter, μετά είδα μια Φαίη πάρα πολύ ωραία στο MEGA, με την έννοια πως ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι με τον Γιώργο, ότι ήταν το καινούριο, ότι η Φαίη, την είδα, συμμετείχε. Φέτος είδα μια Φαίη όπου γύρω της μπορούσαν να κατηγορούν και εμένα και εκείνη να μη συμμετέχει. Εγώ αυτό από έναν κεντρικό παρουσιαστή δεν το δέχομαι».

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πάντως πως θα ήθελε στον Alpha τη Φαίη Σκορδά «για να μου θυμίσει πως είναι καλή παρουσιάστρια» και πως θα την έβαζε να κάνει το «Δέστε τους!». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ